Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@14:08:39 GMT

سهم 40 درصدی زامیاد از خودروهای تجاری کشور

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۷۸۳۵۵

سهم 40 درصدی زامیاد از خودروهای تجاری کشور

پول‌نیوز - مدیرعامل شرکت زامیاد در جمع سهامداران این شرکت اعلام کرد: زامیاد توانسته است با تحقق اهداف خود در زمینه تولید و فروش انواع خودروهای تجاری سبک و سنگین در سال گذشته، سهم 40 درصدی بازار خودروهای کار و تجاری کشور را کسب كند.

به گزارش گروه خودرو پول‌نیوز، محمد زارع پور اشکذری در مجمع عمومی سالیانه این شرکت ضمن بیان مطلب فوق افزود: این شرکت در سال گذشته توانست با تولید بیش از 28 هزار دستگاه خودرو تجاری، ضمن افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل، سهم 40 درصدی از تولید خودروهای تجاری کشور را بدست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی ادامه داد: این افزایش تولید در شرایطی بدست آمد که علیرغم برخی موانع و مشکلات توانستیم برنامه های استراتژیک خود را در تمامی حوزه ها از قبیل تولید و فروش پیاده سازی نماییم.

اشکذری در ادامه به وضعیت فروش شرکت زامیاد اشاره داشت و خاطر نشان کرد: در این حوزه نیز با ارائه شرایط متنوع و منعطف فروش برای خریداران انواع محصولات زامیاد توانستیم با فروش 29505 هزار دستگاه، به رشد 24 درصدی دست یابیم.

مدیر عامل شرکت زامیاد به برنامه ریزی و اجرای پروژه های توسعه ای و زیربنایی این شرکت اشاره و تصریح کرد: زامیاد در سال جاری در راستای تداوم و توسعه تولید محصولات باکیفیت با اجرای پروژه های زیربنایی و توسعه ای از قبیل پروژه بهینه سازی سالن رنگ، توسعه پلتفرم وانت نیسان و پادرا، پروژه ارتقاء موتور و... علاوه بر رعایت قوانین و الزامات سازمان های مراجع ذی صلاح، موجب ارتقاء سطح کیفی محصولات و افزایش رضایتمندی مشتریان گردیده است.

اشکذری با اشاره به انتقال خط وانت ریچ از شرکت پارس خودرو به زامیاد تاکید کرد: زامیاد با تولید و عرضه پیکاپ ریچ به بازار داخلی در کنار دیگر محصولات تولیدی همچون انواع وانت نیسان و وانت پادرا توانسته است طیف گسترده تری از سلائق مشتریان به خودروهای تجاری وکار سبک کشور را تحت پوشش قرار دهد.

زارع پور اشکذری در خاتمه از حمایت های وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا و تمام ارکان مجموعه ای شرکت زامیاد در راستای اعتلای صنعت خودرو کشور تقدیر و تشکر و ابراز امیدواری کرد، این شرکت بتواند با تلاش و همت مضاعف و با داخلی سازی بیشتر محصولات تولیدی، بیش از پیش در راستای تحقق شعار سال" حمایت از کالای ایرانی" حرکت کند.

شایان ذکر است، پس از ارائه گزارش از طرف حسابرس مستقل و بازرس قانونی و هیات مدیره، سهامداران صورت های مالی منتهی به 29 اسفند 96 را تصویب کردند. سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس قانونی و روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه رسمی جهت درج آگهی برای سال 97 با اکثریت آرا تصویب شد. همچنین در ادامه مجمع عمومی فوق العاده شرکت زامیاد نیز برگزار شد و تغییرات در مفاد اساسنامه شرکت زامیاد قرائت و به تصویب رسید.

گفتنی است، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت زامیاد با حضور مدیر عامل، اعضای هیئت مدیره شرکت زامیاد، حسابرس قانونی، نماینده سازمان بورس، نمایندگان سهامداران حقوقی و جمعی از سهام داران حقیقی روز پنجشنبه 21 تیرماه جاری در مرکز همایشهای پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: زامیاد خودرو سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲